Wie


Even voorstellen


Bij Wendy Fluyt Soffers, de oprichter van WFS Interieur Design, is het werken met interieurs met de paplepel ingegoten. Als dochter van een aannemer in de midden tot luxere woningsector heeft ze het vak van zeer dichtbij meegemaakt en was ze altijd weer nieuwsgierig naar wat er mogelijk was in een woning.


Jonge ondernemer

Na de middelbare school is ze naar het Instituut voor binnenhuis architectuur gegaan. Direct daarna – eerst samen met haar vader – is ze als 20 jarige ondernemer in de interieur branche aan de slag gegaan. Aanvankelijk was het bedrijf gespecialiseerd in welness en luxe badkamer inrichtingen. Compleet verzorgd van sloop tot gebruiksklaar maken met een eigen installatie team.

In 2014 was het tijd voor een volgende stap en is Wendy met WFS interieur Design gestart. Met dit bedrijf ontwerpt ze complete interieurs. Van ontwerp tot en met realisatie. Dit is mogelijk omdat ze met bevlogen experts samenwerkt.Samenwerking - verliva interieur design


Samen met Verliva interieur Design, waarvan Leonie Tesink de eigenaar is, heeft WFS Interieur Design de afgelopen jaren een krachtige samenwerking opgebouwd, waarmee zij ook als XX team naar buiten treden.

XX team

Leonie verzorgt de uitwerking van het haar en de ontwerpen van WFS in een 3d visualisatie en Wendy focust zich op de realisatie van het ontwerp, overleg met de opdrachtgever en houdt het overzicht. Door deze werkwijze hebben alle projecten een prachtig eindresultaat.Kenmerkend voor de stijl van Wendy zijn rust, stijl, eigenheid en pure kwaliteit.

Het team bestaat verder uit high end interieur bouwers, schilders, behangers en installateurs. Daarmee zorgen we ervoor dat de opdrachtgever totaal ontzorgd wordt.

De grootste voldoening is een tevreden opdrachtgever. Een mooie compliment dan ‘het is exact geworden, zoals op de 3d visualisatie’ kunnen we niet krijgen.
Wendy Fluijt Soffers