hoe


De eerste ontmoeting is goud waard

Wanneer wij de opdracht krijgen om een interieur te ontwerpen betekent dat dat de opdrachtgever en ik nauw gaan samenwerken. Het is immers hun interieur. Mijn passie ligt erin om de identiteit van de bewoners terug te laten komen. En dat betekent dat ik de bewoners goed wil leren kennen, om te begrijpen wat voor hen van belang is.

De eerste ontmoeting lijkt soms wel een diepte interview. Een investering die altijd de moeite waard is. Wanneer we elkaar goed verstaan kunnen we aan de slag. En dat is misschien wel het  mooiste van mijn werk: prachtige dingen maken met en voor fijne mensen.


Nieuwsgierig en betrokken

Om het perfecte interieur te kunnen realiseren ben ik graag vanaf de eerste ontwerpen van het project aanwezig. Zodat de interne indeling en routing helemaal aangepast kunnen worden aan de gewenste leef- en/of werk omstandigheden. Ik blijf altijd nieuwsgierig naar hoe het nog beter kan. Een complexe situatie is voor mij juist een gouden kans: hoe kunnen we dit mooi en goed oplossen. ‘Kan niet’ komt zelden voor. We zoeken door totdat het wel kan. Dat is de charme van het werk.